Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -45%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

Vic acollirà el Mercat de Muntanya Activa

La proposta, pionera, espera rebre més de 15.000 visitants d’arreu del Principat

Vic acollirà els dies 12, 13 i 14 de novembre el Mercat de Muntanya Activa, un projecte que dóna continuïtat al Saló de la Muntanya, que enguany celebra 30 anys de tradició. Josep Comas, director de l’IMPEVIC, entitat promotora del projecte, ha destacat que “aquest Mercat de Muntanya Activa és obert a tothom, i tots els públics que estimin la muntanya hi tenen cabuda. Hem dissenyat un producte pensat perquè el públic pugui venir, provar, gaudir i ser partícip de les més de 100 activitats que hi tindran lloc”.

Durant tot el cap de setmana, la ciutat de Vic es transformarà en un espai “global” que aproximarà a tots els visitants tot el lleure de la muntanya. Una proposta ambiciosa i pionera que pretén rebre més de 15.000 visitants d’arreu del Principat en aquesta edició.

A més de les activitats, tant l’allotjament com la restauració típica de la muntanya hi seran presents amb diverses propostes, des del turisme rural fins als hotels i càmpings. El públic també disposarà d’una secció de productes de segona mà.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació