Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -45%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

Conclou l’estudi dels cetacis del cap de Creus

La guia, que es presenta a La Pedrera, és el resultat de sis anys de feina amb el catamarà del Projecte NINAM

Durant sis anys, el catamarà del Projecte NINAM i la seva tripulació han estat estudiant la presència i el comportament dels cetacis —dofins i balenes, entre d’altres— al cap de Creus. Després d’aquest temps i de 23.000 milles navegades per aigües del parc natural i pel nord-oest de la Mediterrània, l’entitat presenta el volum ‘Guia de cetacis del Parc Natural de Cap de Creus: manual d’albirament i bones pràctiques marineres per a la protecció dels cetacis a Catalunya’.

El llibre, d’Albert López i Gemma González, no és només una guia de cetacis, sinó que va més enllà i esdevé una eina molt útil per a patrons d’embarcacions d’esbarjo, amb consells per procedir correctament davant d’un albirament i amb indicacions per poder trobar-los.

El volum es presenta dilluns 20 de desembre a les set de la tarda a La Pedrera (Provença, 261 – 265, Barcelona).

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació