Anuncia't al Descobrir

Exposició de DESCOBRIR al Palau Robert

‘El país de les emocions’ mostra la trajectòria de la capçalera de viatges més venuda a Catalunya

La revista de viatges i turisme DESCOBRIR CATALUNYA proposa ara un trajecte per la història, les intimitats, el present i el futur de la publicació: el Palau Robert de Barcelona acull, entre el 16 de desembre i l'1 de maig, l’exposició ‘El país de les emocions. 150 números de la revista Descobrir Catalunya’.

La mostra és un viatge per una història intensa de 13 anys, des que la revista era un projecte embrionari fins que s'ha convertit en la capçalera de turisme més venuda al nostre país. Aquest viatge té set àmbits, i a cada un s’expliquen històries diferents: com els fotògrafs aconsegueixen les millors imatges, quins són els escriptors i periodistes que han teixit històries fascinants del nostre territori i la seva gent, com s’ho fa l’equip de redacció per buscar mirades noves, quins són els secrets del turisme de proximitat pel qual la revista va apostar de manera pionera, quins són els reportatges que han fet escola i quin és el procés i quines persones que hi intervenen des que un reportatge es pensa fins que surt publicat.

L’entrada al Palau Robert (passeig de Gràcia, 107) és gratuïta, i l’horari és de dilluns a dissabte, de 10 a 19 h, i els diumenges, de 10 a 14.30 h.

Des de DESCOBRIR, us convidem a visitar l'exposició i a deixar-nos un comentari a sota (vegeu "Comentaris") explicant què us ha semblat.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació