Anuncia't al Descobrir

Les Balears s'incorporen a Gastroteca.cat

En una primera fase, el portal compta amb mig centenar de referències alimentàries de les Illes

Els productes gastronòmics balears amb segell de qualitat s’acaben d’incorporar a Gastroteca.cat, el portal de suport a la promoció i comercialització dels productes agroalimentaris locals. Es preveu que properament s’incorporin també al portal els productes alimentaris de la Catalunya del Nord i l’Alguer.

En aquesta primera fase de col·laboració, el portal compta amb mig centenar de referències alimentàries, avalades per la Universitat de les Illes Balears. A més de la informació dels productes balears típics, com sobrassades, ensaïmades i formatges, el portal també ofereix un mapa interactiu que permet localitzar els productes segons la seva denominació a cadascuna de les illes.

El portal incorpora també notícies d’actualitat del sector agroalimentari balear, així com propostes enogastronòmiques i turístiques.

Escriu el teu comentari
Per fer un comentari, has de ser usuari registrat de Descobrir.cat. Si encara no ho ets, fes-te'n ara. Recorda que el comentari apareixerà amb el teu nom d'usuari.
Descobrir.cat utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació