Anuncia't al Descobrir

Les Balears s'incorporen a Gastroteca.cat

En una primera fase, el portal compta amb mig centenar de referències alimentàries de les Illes

Els productes gastronòmics balears amb segell de qualitat s’acaben d’incorporar a Gastroteca.cat, el portal de suport a la promoció i comercialització dels productes agroalimentaris locals. Es preveu que properament s’incorporin també al portal els productes alimentaris de la Catalunya del Nord i l’Alguer.

En aquesta primera fase de col·laboració, el portal compta amb mig centenar de referències alimentàries, avalades per la Universitat de les Illes Balears. A més de la informació dels productes balears típics, com sobrassades, ensaïmades i formatges, el portal també ofereix un mapa interactiu que permet localitzar els productes segons la seva denominació a cadascuna de les illes.

El portal incorpora també notícies d’actualitat del sector agroalimentari balear, així com propostes enogastronòmiques i turístiques.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.. Més informació