Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -45%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

Petits Grans Hotels edita el catàleg 2011

Entre les novetats hi ha set incorporacions d’establiments i allotjaments amb estrella Michelin

L’agrupació Petits Grans Hotels de Catalunya, que agrupa hotels de petites dimensions, presenta el nou catàleg 2011 amb set noves incorporacions. En el seu tercer any d’existència, la marca turística ha renovat el contingut de la seva publicació tot remarcant l’alt nivell gastronòmic d’alguns dels seus establiments —actualment hi ha tres hotels amb estrella Michelin.

Les set noves incorporacions són: l’Hotel Miramar (Llançà), la Fonda Sala (Olost), l’hotel Mirador de Siurana (Siurana), la Masia La Palma (Espinavessa), Can Cruells (Planoles), l’hotel La Fàbrica de Solfa (Beseit), i l’Hotel Cotori (el Pont de Suert).

El nou catàleg, que consta de 114 pàgines amb la informació completa dels 41 establiments socis, és una única edició en quatre idiomes (català, castellà, anglès i francès), i amb un tiratge de 10.000 exemplars que es distribueixen a mitjans de comunicació, agències i operadors turístics, institucions, oficines de turisme, patrocinadors, i als mateixos establiments del grup. A més, també serà present a fires turístiques nacionals i internacionals.

El catàleg també té una versió digital que es pot veure i descarregar des del web de l’agrupació.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació