Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -45%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

Sant Cugat remodela els jardins del monestir

Els treballs, que finalitzaran abans de les festes de Nadal, han millorat l’accessibilitat a la zona

Les obres de remodelació dels jardins i de l’entorn del monestir finalitzaran abans de les festes de Nadal. Actualment, ja s’hi ha fet bona part de la modificació paisatgística, que ha comportat la plantació de 35 lledoners i 14 arbres de l’amor.

Al llarg de les properes setmanes també es millorarà l’accessibilitat, el canvi d’ubicació de l’enllumenat públic i el condicionament de la zona exterior de la Casa de Cultura. La planificació de les obres ha volgut respectar el traçat original dels edificis monàstics que se situaven als jardins del monestir, catalogats per la Generalitat, i a la muralla que l’envoltava. La remodelació de l’entorn del monestir també inclou els voltants de la Casa de Cultura i de la plaça de l’Om.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació