Anuncia't al Descobrir

Sant Llorenç del Munt opta a la Carta Europea de Turisme Sostenible

Es presenta el dossier que s’entregarà en breu a la Federació Europarc

La Diputació de Barcelona, l’Ajuntament de Sant Llorenç Savall i els representants dels consorcis de turisme de la zona del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac acaben de presentar el dossier de la candidatura de la Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS) de l’espai protegit.

La CETS és una iniciativa promoguda per la Federació Europarc, organització que agrupa les àrees protegides d’Europa, els parcs nacionals, naturals, regionals i les Reserves de la Biosfera de 38 països europeus amb l’objectiu comú de protegir la varietat única de fauna, hàbitats i paisatges d’Europa.

El dossier de la candidatura del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac ha de permetre a l’espai protegit adherir-se a la Carta. El document serà lliurat a EUROPARC abans del 15 de desembre. Llavors, aquesta federació designarà un auditor que elaborarà una auditoria els mesos de maig i juny. Finalment, el mes de juliol se sabrà si s’atorga la distinció al Parc.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.. Més informació