Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -45%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

Turalcat té nou president

Josep Maria Solé substitueix Josep M. Roca, que n’ha estat el president durant els últims quatre anys

En la darrera assemblea general de Turalcat, la confederació de Turisme Rural i l’Agroturisme de Catalunya, es van renovar els càrrecs, segons els estatuts de l’entitat, i Josep M. Solé va ser nomenat nou president, en substitució de Josep M. Roca, i Josep Lluís Farrero va ser nomenat vicepresident. Solé és president de la Federació d’Agroturisme de les Comarques d’Interior.

L’assemblea va tenir lloc després de la jornada anual que celebra l’entitat i que aquest any es va centrar en “Les noves oportunitats per al turisme rural en un context de crisi”. Joan Carles Vilalta, director general de Turisme, va presidir l’obertura d’una jornada que va comptar amb diverses ponències, com ara la de Joan Morales, director de la revista DESCOBRIR, que va presentar els sistemes programats per compartir informació entre els portals Turalcat.com, Catalunyarural.info i la nova pàgina Descobrir.cat.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació