Anuncia't al Descobrir

El Camin Reiau aranès serà una via verda

El Ministeri de Medi Ambient hi invertirà 2 milions d’euros en obres de millora i recuperació

El Conselh Generau d’Aran ha arribat a un acord amb el Ministeri de Medi Ambient perquè inverteixi 2 milions d’euros en la millora i recuperació del Camin Reiau de la Vall d’Aran amb l’objectiu de convertir-lo en una via verda. La intenció és revalorar aquesta ruta i posicionar-la com una de les més interessants del Pirineu.

El Camin Reiau és una ruta romànica que connecta Sant Bertran de Comenge, a l’Alta Garona, amb Roda d’Isàvena, a la Ribagorça. El projecte preveu condicionar el camí en tot el seu recorregut, especialment en aquells trams més deteriorats, així com crear noves infraestructures per facilitar-ne l’accés.

Comentaris
Escriu el teu comentari
Per fer un comentari, has de ser usuari registrat de Descobrir.cat. Si encara no ho ets, fes-te'n ara. Recorda que el comentari apareixerà amb el teu nom d'usuari.
Descobrir.cat utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació