Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX DE TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

El Camin Reiau aranès serà una via verda

El Ministeri de Medi Ambient hi invertirà 2 milions d’euros en obres de millora i recuperació

El Conselh Generau d’Aran ha arribat a un acord amb el Ministeri de Medi Ambient perquè inverteixi 2 milions d’euros en la millora i recuperació del Camin Reiau de la Vall d’Aran amb l’objectiu de convertir-lo en una via verda. La intenció és revalorar aquesta ruta i posicionar-la com una de les més interessants del Pirineu.

El Camin Reiau és una ruta romànica que connecta Sant Bertran de Comenge, a l’Alta Garona, amb Roda d’Isàvena, a la Ribagorça. El projecte preveu condicionar el camí en tot el seu recorregut, especialment en aquells trams més deteriorats, així com crear noves infraestructures per facilitar-ne l’accés.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació