Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -45%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

La Ruta del Cister posa en marxa el carnet de pas

La targeta acreditarà que s’ha completat la ruta, ja sigui a peu o amb BTT

La Ruta del Cister acaba de posar en marxa el Carnet 6T, un document personal per als usuaris del GR 175 que facin el camí a peu o amb bicicleta i que cal segellar en sis punts de la ruta. Hi ha fins a 34 punts de segell entre establiments, oficines de turisme i els tres monestirs que es poden visitar al llarg del camí —Vallbona de les Monges, Santes Creus i Poblet.

El Carnet 6T (en pronunciar-se, ‘6T’ sona gairebé igual que ‘Cister’) es podrà obtenir a les oficines de turisme de les tres comarques per on passa el sender (Alt Camp, Conca de Barberà i Urgell).

Un cop finalitzada la ruta i segellat el carnet, l’usuari l’enviarà a l’Oficina de Gestió de La Ruta del Cister i rebrà per correu postal el Diploma 6T signat pels tres presidents dels consells comarcals.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació