Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -45%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX DE TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

El Gaudí Centre rep un 14% més de visites

Durant el 2010, 66.026 persones van visitar aquest museu de Reus dedicat a l’arquitecte

Durant l’any 2010, un total de 66.026 persones van visitar el Gaudí Centre Reus, xifra que representa un increment del 14% respecte a l'any 2009. Cada any, des de la seva inauguració l'any 2007, el Gaudí Centre ha anat incrementant de forma constant el nombre de visitants.

Del total de visitants del centre, un 92% eren turistes i un 8%, escolars. Pel que fa als turistes, el 63% van visitar el centre de forma individual i el 37% ho van fer amb un grup organitzat. El perfil del visitant del Gaudí Centre és majoritàriament individual i la seva visita a Reus la realitza en família.

Per procedències, els visitants del Gaudí Centre es reparteixen de la següent manera:
un 5,5% eren ciutadans de Reus; un 16% eren catalans, dels quals, més de la meitat (un 60%), procedien de la ciutat de Barcelona i rodalia, i un 25,5% eren espanyols, principalment del País Valencià, seguits dels visitants del País Basc i de la Comunitat de Madrid.

Un 53% dels visitants procedien d'altres estats; per tant, el visitant internacional és el més nombrós del Gaudí Centre (34.496 persones). Entre els estrangers, el col·lectiu més important ha estat de nacionalitat russa (48%), seguit dels que procedien de França (26%), Gran Bretanya (5,3%) i Holanda (4,3%).

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació