Anuncia't al Descobrir

La revista SÀPIENS celebra el número 100 amb una festa

A l'acte van intervenir els expresidents Jordi Pujol i Pasqual Maragall

La revista SÀPIENS, de Sàpiens Publicacions, ha celebrat el seu número 100 amb una festa al bar Velòdrom de Barcelona. A l'acte hi van assistir unes 200 persones, entre col·laboradors, lectors, periodistes, historiadors i polítics.

A l'acte, van intervenir Clàudia Pujol, directora de la publicació; Agustí Alcoberro, director del Museu d'Història de Catalunya; Xavier Solà, secretari general de Cultura de la Generalitat; i els expresidents Jordi Pujol i Pasqual Maragall. L'actuació del cantautor Roger Mas va tancar una festa a la qual també van assistir Xavier Trias i Jordi Portabella, candidats a l'alcaldia de Barcelona, els diputats Joan Laporta i Anna Simó, el periodista Toni Soler i Muriel Casals, presidenta d'Òmnium Cultural, entre d'altres.

Escriu el teu comentari
Per fer un comentari, has de ser usuari registrat de Descobrir.cat. Si encara no ho ets, fes-te'n ara. Recorda que el comentari apareixerà amb el teu nom d'usuari.
Descobrir.cat utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació