Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -45%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX DE TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

La revista SÀPIENS celebra el número 100 amb una festa

A l'acte van intervenir els expresidents Jordi Pujol i Pasqual Maragall

La revista SÀPIENS, de Sàpiens Publicacions, ha celebrat el seu número 100 amb una festa al bar Velòdrom de Barcelona. A l'acte hi van assistir unes 200 persones, entre col·laboradors, lectors, periodistes, historiadors i polítics.

A l'acte, van intervenir Clàudia Pujol, directora de la publicació; Agustí Alcoberro, director del Museu d'Història de Catalunya; Xavier Solà, secretari general de Cultura de la Generalitat; i els expresidents Jordi Pujol i Pasqual Maragall. L'actuació del cantautor Roger Mas va tancar una festa a la qual també van assistir Xavier Trias i Jordi Portabella, candidats a l'alcaldia de Barcelona, els diputats Joan Laporta i Anna Simó, el periodista Toni Soler i Muriel Casals, presidenta d'Òmnium Cultural, entre d'altres.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació