Anuncia't al Descobrir

La revista SÀPIENS celebra el número 100 amb una festa

A l'acte van intervenir els expresidents Jordi Pujol i Pasqual Maragall

La revista SÀPIENS, de Sàpiens Publicacions, ha celebrat el seu número 100 amb una festa al bar Velòdrom de Barcelona. A l'acte hi van assistir unes 200 persones, entre col·laboradors, lectors, periodistes, historiadors i polítics.

A l'acte, van intervenir Clàudia Pujol, directora de la publicació; Agustí Alcoberro, director del Museu d'Història de Catalunya; Xavier Solà, secretari general de Cultura de la Generalitat; i els expresidents Jordi Pujol i Pasqual Maragall. L'actuació del cantautor Roger Mas va tancar una festa a la qual també van assistir Xavier Trias i Jordi Portabella, candidats a l'alcaldia de Barcelona, els diputats Joan Laporta i Anna Simó, el periodista Toni Soler i Muriel Casals, presidenta d'Òmnium Cultural, entre d'altres.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.. Més informació