Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -45%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX DE TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

Mas Tinell crea el Centre de Turisme Enològic

L’edifici, que inclou un hotel i una sala de tasts, s’obrirà a l’estiu de l’any que ve

Les bodegues Mas Tinell de Vilafranca del Penedès acaben de presentar el projecte del Centre de Turisme Enològic Mas Tinell, que inclourà un hotel d’alta categoria amb 11 habitacions, una sala de tasts, un centre de convencions i una bodega d’envelliment en barriques i producte acabat. El nou equipament organitzarà també tota mena d’activitats relacionades amb el món del vi.

Amb una inversió de 4 milions d’euros, el Centre de Turisme Enològic Mas Tinell obrirà les seves portes a començament d’estiu de 2012. Manuel Valderrama, propietari de Mas Tinell, ha explicat que confia que aquesta nova infraestructura “actuarà com a element dinamitzador, tant per a la nostra bodega com per a les terres del Penedès”.

El nou projecte es basa en conceptes de sostenibilitat, de manera que s’hi apliquen elements com la ventilació creuada, la generació d’aigua calenta amb plaques solars o la reutilització de l’aigua de pluja. I les gelosies de les façanes actuen com un filtre solar icontrolen la radiació tèrmica de l’interior.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació