Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -45%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX DE TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

Tres jardins s’uneixen per promocionar-se

Marimurtra, Santa Clotilde i Pinya de Rosa s’agrupen sota la marca ‘Jardins de la Costa Brava’

L’Ajuntament de Lloret de Mar, la Fundació Carl Faust i l’empresa Jardí Botànic Parc Pinya de Rosa acaben de signar un conveni de col·laboració per desenvolupar accions promocionals dels Jardins de Santa Clotilde, el Jardí Botànic Marimurtra i el Jardí Botànic Tropical Pinya de Rosa. La voluntat és aconseguir més recursos pel seu manteniment i millora i augmentar la seva promoció a Catalunya. En un futur, no es descarta la incorporació dels Jardins de Cap Roig, també ubicats a la Costa Brava.

Entre les accions conjuntes previstes, destaca l’oferta promocional 2x1, mitjançant la qual, amb la compra d’una entrada a un jardí, es regala l’entrada 2x1 per als altres dos.

Tots tres jardins, situats a la comarca de la Selva, i, concretament, als municipis de Blanes i Lloret de Mar, van ser creats per iniciatives privades durant la primera meitat del segle passat. Actualment tenen un alt valor paisatgístic i cultural, a més d’un paper dinamitzador de l’oferta turística. Tots tres sumen uns 200.000 visitants l’any.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació