Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -45%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

Augmenta la xifra de visitants al Ripollès

Gairebé 70.000 persones van visitar els monestirs més emblemàtics

Durant l’any 2010, gairebé 70.000 persones van visitar els dos grans monestirs romànics del Ripollès: el de Sant Joan de les Abadesses i el de Ripoll. Aquest darrer va ser l’estrella de la comarca, amb 48.500 visites. Aquestes xifres reflecteixen un increment en el nombre de turistes atrets pel patrimoni del Ripollès, comarca que s’ha promocionat dins i fora de Catalunya amb la marca Terra de Comtes i Abats.

També s’ha registrat un increment dels visitants que van demanar informació a les oficines de turisme de Ripoll, Sant Joan de les Abadesses, la Vall de Camprodon i la Vall de Ribes de Freser. La creació de centres d’interpretació i de nous espais museïtzats en els darrers anys, i l’adopció d’una senyalització específica que permet entendre millor la història del territori han ajudat a que l’experiència dels viatgers al Ripollès sigui més variada i atractiva.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació