Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX DE TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

Descobrir.cat celebra el primer any de vida

El 21 d'abril del 2010 va néixer el web com una eina útil i pràctica per viatjar pel país

Després de mesos d'intens treball, el 21 d'abril de 2010 va néixer Descobrir.cat, un portal que volia ser una nova finestra de la revista DESCOBRIR, però que aportava continguts inèdits que no apareixien a la revista, com ara notícies, blogs, una àmplia base de dades d’allotjaments i una completa selecció de rutes, així com l’apartat Revista, on es pot trobar un índex de tots els números de la història del DESCOBRIR (ja anem pel 156!). El web, que va néixer en companyia de Cuina.cat i Sàpiens.cat, ha anat ampliant el seu contingut i ha aconseguit aglutinar una àmplia comunitat de viatgers.

En un any, hem passat de 9.000 a 86.000 pàgines vistes; de 2.200 a 27.300 visites i de 1.400 a 20.000 usuaris únics. Amb la sortida del web, també vam crear el servei d'RSS perquè ens poguéssiu seguir a l'instant i els perfils de Descobrir.cat a Facebook i Twitter, on tenim 5.510 i 2.644 seguidors, respectivament. I no ens podem oblidar dels newsletters que enviem cada setmana, un butlletí que ha assolit els 22.000 inscrits. També cal destacar els nostres concursos, als quals heu anat participant mes rere mes fins a sumar més de 7.000 entrades.

Tenim la voluntat de continuar creixent i millorant. En breu incorporarem noves seccions, entre les quals destacaran les galeries d'imatges, on trobareu fotos espectaculars d’arreu del nostre país. També publicarem una secció d’escapades, un pràctic cercador per comarques i un newsletter de disseny renovat, i ampliarem els apartats d’allotjaments, rutes i agenda. L’objectiu és congregar més viatgers i que gaudiu dels nous continguts. Junts compartirem l’aventura de DESCOBRIR.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació