Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -45%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

El Montseny ofereix itineraris cada diumenge

Les rutes guiades pel Parc Natural permeten descobrir racons desconeguts del massís

Descobrir el Montseny és fácil i còmode. Només cal inscriure’s a algun dels itineraris guiats que, tots els diumenges de l’any, ens acosten a veure rastres de fauna (com la que es fa el diumenge 24 d’abril), a descobrir racons amagats com la vall de l’Avencó (el 8 i el 29 de maig) o ens permeten conèixer les plantes i els remeis casolans (els dies 15 i 22 d’abril). De cara al mes de juny s’han preparat rutes pel patrimoni industrial d’Arbúcies, rutes literàries seguint la petjada de Joan Maragall, itineraris llegendaris pel món de les bruixes o sortides pels paisatges d’aigua de Vallcàrquera.

Per apuntar-se a una sortida cal inscriure’s amb antelació, ja que les places són limitades. La majoria comencen a les onze del matí i tenen un preu de 3€ per als adults i de 2€ per a joves entre 6 i 16 anys i per a majors de 65 anys. El dia de la sortida només cal dur calçat de muntanya i aigua. Si fes mal temps, l’activitat s’anul·laria.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació