Anuncia't al Descobrir

Igualada estrena el Refugi de Pelegrins

L'allotjament s'ubica a l'antiga casa dels vigilants de l'Escorxador

Igualada és un dels trams més destacats del Camí de Sant Jaume català i és per això que l’Ajuntament de la ciutat va decidir rehabilitar la casa dels vigilants de l’antic Escorxador d’Igualada per ubicar-hi el nou Refugi de Pelegrins. Aquest petit alberg podrà acollir fins a dotze persones en dues plantes i disposa de diverses habitacions amb lliteres i banys, una cuina senzilla i un menjador. La capital de l'Anoia, que se situa just entre Montserrat i Cervera (dos altres enclavaments importants de la ruta), vol així acollir i donar suport als caminants que hi arriben a peu tot fent el Camí de Sant Jaume, i alhora aprofita aquest motiu per recuperar una part del complex modernista de l’Escorxador. A banda de l'espai que s'acaba d'inaugurar, hi ha actualment un altre alberg en construcció, al lateral del carrer Germanes Castells.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.. Més informació