Anuncia't al Descobrir

Igualada estrena el Refugi de Pelegrins

L'allotjament s'ubica a l'antiga casa dels vigilants de l'Escorxador

Igualada és un dels trams més destacats del Camí de Sant Jaume català i és per això que l’Ajuntament de la ciutat va decidir rehabilitar la casa dels vigilants de l’antic Escorxador d’Igualada per ubicar-hi el nou Refugi de Pelegrins. Aquest petit alberg podrà acollir fins a dotze persones en dues plantes i disposa de diverses habitacions amb lliteres i banys, una cuina senzilla i un menjador. La capital de l'Anoia, que se situa just entre Montserrat i Cervera (dos altres enclavaments importants de la ruta), vol així acollir i donar suport als caminants que hi arriben a peu tot fent el Camí de Sant Jaume, i alhora aprofita aquest motiu per recuperar una part del complex modernista de l’Escorxador. A banda de l'espai que s'acaba d'inaugurar, hi ha actualment un altre alberg en construcció, al lateral del carrer Germanes Castells.

Escriu el teu comentari
Per fer un comentari, has de ser usuari registrat de Descobrir.cat. Si encara no ho ets, fes-te'n ara. Recorda que el comentari apareixerà amb el teu nom d'usuari.
Descobrir.cat utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació