Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX DE TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

L’aeroport de la Seu d’Urgell acollirà vols el 2013

La conversió de l'aeròdrom en aeroport comercial començarà enguany

Catalunya tindrà un altre aeroport l’any 2013. Es tracta de la conversió de l’aeròdrom de la Seu d’Urgell en un aeroport comercial. Enguany s’hi començaran a construir deu hangars, una miniterminal per fer el check-in i un restaurant, amb una inversió d'un milió euros. Així ho va explicar el director general de Transport i Mobilitat de la Generalitat, Ricard Font, en una reunió amb els alcaldes de la comarca. L’aeroport de la Seu, que vol ser la principal porta d’entrada a Andorra i els Pirineus, acollirà principalment el servei d’aerotaxis privats d’entre 20 i 40 passatgers, però també estarà preparat per rebre vols regulars, si hi ha alguna companyia aèria interessada, i s’hi podria dur a terme una ampliació de la pista d’aterratge, actuació que ara mateix no es contempla.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació