Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -40%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

L’Espai Macià obre les seves portes

El museu vol ser una visita imprescindible de les Borges Blanques

Avui, 14 d’abril, coincidint amb el vuitantè aniversari de la proclamació de la República catalana, obre les portes l’Espai Macià de les Borges Blanques. Aquest nou museu de quatre plantes té com a objectiu difondre el llegat de Macià, que fou diputat a Les Corts per aquest municipi, i vol remarcar l’estret vincle que el president de la Generalitat va tenir amb les Borges Blanques al llarg de tota la seva vida.

El concepte expositiu es basa en la idea del viatge de Macià des de la seva infantesa i la seva joventut com a enginyer militar, passant pels seus anys a l’exili i la consecució del seu somni de llibertat amb la proclamació de la República. El museu vol ser un punt de trobada vinculat amb la figura emblemàtica de Francesc Macià i un dels indrets englobats als Espais de la Memòria de Catalunya. Alhora, es pretén contribuir al desenvolupament cultural i econòmic de les Borges Blanques, ja que el museu vol ser un punt d’aturada imprescindible del turisme que visiti la vila o les Terres de Lleida. Per això, dins l’espai hi ha una oficina de turisme on s’informa d’altres atractius de la comarca de les Garrigues.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació