Anuncia't al Descobrir
FES-TE DEL DESCOBRIR I EMPORTA'T UN TUBULAR BUFF DE REGAL
Un any de revista + BUFF MULTI BLOK3 DE REGAL PER MENYS DE 4€ AL MES

Sitges inaugura un museu d’art contemporani

La Fundació Stämpfli ocupa l’antic Mercat del Peix

La Fundació Stämpfli–Art Contemporani inaugura aquest dissabte 16 d’abril, a les 19 hores, les seves instal·lacions a l’antic Mercat del Peix i a la primera planta de Can Mec, dos edificis que han estat rehabilitats per acollir aquest nou museu sitgetà. En l’origen del projecte de creació d’un centre d’art contemporani a Sitges hi ha el suís Peter Stämpfli, que fa anys que col·labora activament en la vida cultural sitgetana.

L’obertura de la mostra permanent del museu de la Fundació Stämpfli és la culminació de la primera fase d’un projecte que, en una futura segona fase, preveu ampliar-se a l’edifici dels números 5-7 del carrer d’en Bosch, amb el qual quedaran comunicats per l’interior. Com que el fons de la Fundació és major que l’espai d’exhibició del qual disposa actualment, la col·lecció es mostrarà parcialment i anirà canviant periòdicament. La primera exhibició està formada per 37 obres de 35 artistes contemporanis i presenta un recorregut per l’art dels anys
seixanta del segle XX fins a l'actualitat.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació