Anuncia't al Descobrir
FES-TE DEL DESCOBRIR I EMPORTA'T UN TUBULAR BUFF DE REGAL
Un any de revista + BUFF MULTI BLOK3 DE REGAL PER MENYS DE 4€ AL MES

Senyalitzen el Camí de Sant Jaume a Bellpuig

La ruta es pot seguir gràcies a unes rajoles instal·lades en el paviment urbà

Des de fa poc dies, el Camí de Sant Jaume, al seu pas per Bellpuig, es troba totalment senyalitzat. El Camí ve de Preixana i arriba al municipi pel camí de Sant Martí, al costat del convent de Sant Bartomeu, i surt de la vila a través del camí de Castellnou. A partir de la seva arribada, tota una sèrie de rajoles situades al paviment urbà dirigeixen als pelegrins fins al nucli del municipi, tot passant pel propi convent, els porxos, l’escalinata de l’església, l’oficina de turisme per poder-los informar de les visites al mausoleu i l’alberg municipal, on està previst que els pelegrins puguin allotjar-se.

Aquesta és una actuació que s’emmarca en el conjunt del projecte turístic iniciat fa gairebé dos anys a Bellpuig mb la instal·lació de la nova oficina de turisme de la població. D’altra banda, des de fa també pocs dies, es poden veure a la N-II i a la carretera de Belianes uns indicadors turístics de l’existència del convent de Sant Bartomeu.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació