Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX DE TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

L'Observatori del Paisatge recull al seu web dotze articles de DESCOBRIR

La secció 'El paisatge del mes', publicada al llarg d'un any a la revista, es pot consultar lliurement a Internet

La revista DESCOBRIR, en col·laboració amb l'Observatori del Paisatge, va publicar entre el maig del 2010 i l'abril del 2011 la secció 'El paisatge del mes'. L'objectiu era difondre la riquesa i varietat dels paisatges de Catalunya. Una diversitat que es reflecteix amb el Mapa dels paisatges de Catalunya, sorgit de l'elaboració dels catàlegs de paisatge, que n'inclou 135.

Ara, els dotze "paisatges del mes" publicats a DESCOBRIR i escrits pel biòleg Albert Ruhí, es poden consultar lliurement al web de l'Observatori del Paisatge. Es tracta dels boscos del Baish Aran; l'altiplà del Lluçanès; el paisatge fluvial del Segre; els rius Montsant i Siurana (vall del Silenci); la plana del Baix Ebre-Montsià; el massís de l'Ardenya-Cadiretes; la diversitat dels paisatges del Vallès; la plana d'Àneu i l'aiguabarreig de Llavorsí; els secans d'Utxesa; l'espai agrícola de la conca d'Alforja-Vilaplana; els Terraprims, i l'altiplà de la Terra Alta.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació