Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX DE TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

Món Sant Benet presenta les ‘Nits d’Estiu’

El monestir mil·lenari té dues propostes originals per als vespres de juliol i agost

Sota la denominació ‘Nits d’Estiu a Món Sant Benet’ s’ha programat una doble proposta ben original per als vespres d’aquests mesos de juliol i agost. Es tracta de ‘Les Nits Modernistes’ i ‘La Màgia del Capvespre’, activitats en què la música, les arts, el teatre i la gastronomia es donen la mà. Món Sant Benet és un projecte cultural, turístic i de lleure inaugurat el 2007 que té el monestir mil·lenari com a principal reclam, però que integra tots els espais per fer una proposta d’oci i cultura per a tots els públics.

‘Les Nits Modernistes’, que s’estrenen aquest estiu, ofereixen la possibilitat de posar-se a la pell dels burgesos dels segles XIX i XX. Així, proposen per al vespre dels divendres una visita guiada per la residència d’estiueig del pintor modernista Ramon Casas, un concert de música modernista al celler del monestir i un ‘sopar de duro’ als jardins. Per la seva banda, ‘La Màgia del Capvespre’ és una iniciativa que proposa els dimecres i els dijous una visita-gimcana a l’hort de la cuina, un sopar a la fresca a base de productes tradicionals de temporada i un espectacle nocturn de màgia de la mà de la formació teatral Gog i Magog.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació