Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX DE TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

El Museu Industrial del Ter s'acosta a les persones amb dificultats visuals

‘La Mirada Tàctil’ és una iniciativa per millorar la visita a l’exposició permanent 'La fàbrica de riu'.

El Museu Industrial del Ter (MIT) ha presentat el projecte anomenat ‘La Mirada Tàctil’, que pretén acostar els museus a col·lectius amb dificultats visuals, ceguesa o mobilitat reduïda. Divuit museus del territori de la Diputació de Barcelona ja l’han dut a terme, i el MIT en serà l’últim. Així, a l’exposició permanent ‘La fàbrica de riu’ s’hi han ubicat tres mòduls multisensorials que permetran millorar la visita.

Els mòduls són una eina d’interpretació tàctil adreçada a tothom que amplien i reforcen els continguts de l’exposició. Tot i així, estan especialment adaptats i dissenyats per a aquells visitants amb dificultats visuals o de mobilitat, i tots presenten textos amb sistema braille. El MIT és el tercer museu de la comarca d’Osona on es desenvolupa aquest projecte, que ja està en marxa a la Casa Museu Verdaguer de Folgueroles i al Museu de l’Art de la Pell de Vic.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació