Anuncia't al Descobrir

Nova edició del Wiki Loves Monuments

Aquest concurs de fotografia vol donar a conèixer tots els monuments del patrimoni cultural europeu

El Wiki Loves Monuments Europa 2011 arriba a la segona edició. Es tracta d’un concurs de fotografia que se celebra durant el mes de setembre i que té per objectiu fotografiar i donar a conèixer tots els monuments del patrimoni cultural europeu. Així, doncs, es durà a terme a diversos països europeus de forma federativa, amb una fase local i una fase paneuropea.

El concurs és obert a tothom que vulgui aportar-hi les seves fotografies de monuments amb una llicència de distribució lliure. L’objectiu és que la gent es faci una idea del patrimoni immobiliari europeu, d’una manera global i completa. A banda de les fotografies, la informació bàsica i gràfica de cada monument estarà a la Viquipèdia.

De fet, ja s’han preparat a la Viquipèdia unes llistes de monuments a partir dels registres de béns culturals del patrimoni immobiliari i de declaracions similars. En la primera edició, que es va fer als Països Baixos, es van obtenir més de 12.500 fotografies.

Comentaris
Escriu el teu comentari
Per fer un comentari, has de ser usuari registrat de Descobrir.cat. Si encara no ho ets, fes-te'n ara. Recorda que el comentari apareixerà amb el teu nom d'usuari.
Descobrir.cat utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació