Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX DE TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

Tot a punt per al primer Dia DESCOBRIR

Comença el compte enrere per a la jornada ludicofestiva que celebrarem amb tots vosaltres el dissabte 24 de setembre a Manlleu

Visites guiades, teatre, conferències, xerrades o tallers gastronòmics són algunes de les activitats que farciran el programa del primer Dia DESCOBRIR, una jornada ludicofestiva oberta a tots els nostres lectors, amics i subscriptors. La diada, que se celebrarà el dissabte 24 de setembre a Manlleu (Osona), té lloc en el marc de la Festa Gastronòmica del Porc i la Cervesa, tot i que la major part de les activitats del dissabte seran pròpies del Dia DESCOBRIR. La jornada començarà a les 9 h amb una ruta fotogràfica pel nucli antic del municipi osonenc i continuatà a les 10 h amb una passejada per la llera del Ter que ens permetrà conèixer la vida que s’arrecera a la vora del riu. Hi haurà conferències i xerrades, com la de l’historiador Llorenç Ferrer sobre els orígens de la industrialització a Manlleu; teatre per a tots els públics; una visita guiada a la colònia Rusiñol, i al llarg de tot el dia, portes obertes al Museu Industrial del Ter. La jornada es complementarà amb tallers gastronòmics, demostracions de cuina amb porc i cervesa, i amb la matança del porc, la rostida i l’elaboració d’embotits, que conduirà Pep Nogué, assessor culinari de la revista CUINA. Finalment, i per a tothom que vulgui conèixer com fem el DESCOBRIR, clourem la diada amb una xerrada amb tot l’equip que, mes rere mes, fem possible que arribi la revista als quioscos d’arreu del país. Us hi esperem.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació