Anuncia't al Descobrir
ESCAPADES DE SETMANA SANTA
Sis propostes per gaudir del territori aquestes vacances

DESCOBRIR i l’escola GrisArt organitzen un curs de retrat fotogràfic

Òscar Rodbag explicarà amb sessions pràctiques els trucs per fer els millors retrats

La revista DESCOBRIR i l’escola GrisArt organitzen un altre curs de fotografia. Aquesta vegada se centra en el retrat i el seu conductor és Òscar Rodbag, col·laborador habitual de la revista. Aquest curs, que es fa els dies 21, 22 i 28 d’octubre, va dirigit als amants de la fotografia que tinguin curiositat per conèixer les tècniques i els trucs dels millors retrats i que vulguin aprendre quins materials són preferibles o quin mètode de revelatge és més adient en cada ocasió.

Òscar Rodbag, que donarà consells d’il·luminació i d’enquadrament per treure el màxim partit dels retrats, té més de 20 anys d’experiència en les principals revistes del país i ha treballat en àmbits temàtics tan diferents com la moda, el fotoperiodisme i el reportatge de viatges).

El programa consta de tres sessions de quatre hores cada una que s’impartiran a les instal·lacions de l’Escola Superior de Fotografia GrisArt. També hi haurà una part pràctica a l’aire lliure per fotografiar el personatge en el seu entorn amb l’assessorament del professor. Al final de les tres sessions, l’alumne obtindrà un diploma signat d’assistència al curs.

Per poder seguir les classes és imprescindible una càmera digital, millor si és rèflex. El preu del curs és de 195 € i els subscriptors de DESCOBRIR tenen un descompte del 10%.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació