Anuncia't al Descobrir

Es posa en marxa la Ruta del Paisatge dels Genis

Proposa un itinerari pels pobles vinculats a Gaudí, Picasso, Miró i Casals

El producte de turisme cultural El Paisatge dels Genis, que es va anunciar fa un any, ja està en marxa. Aquesta nova oferta turística cultural abraça els municipis de Reus, Mont-roig del Camp, el Vendrell i Horta de Sant Joan, i té com a fil conductor l’obra i la vida de quatre genis: Antoni Gaudí, Joan Miró, Pau Casals i Pablo Picasso.

La iniciativa es basa en la vinculació de quatre artistes universals amb el paisatge dels municipis on van passar llargues temporades: Antoni Gaudí a Reus, Joan Miró a Mont-roig del Camp, Pau Casals al Vendrell i Pablo Picasso a Horta de Sant Joan. A més de visitar els centres d’interpretació de cada creador, la Ruta del Paisatge dels Genis proposa conèixer l’essència del territori, les ciutats, la natura, la gastronomia, les activitats, etc.

En el mateix acte de presentació del producte s’han donat a conèixer el web de la ruta, el fulletó i els mapes que expliquen quins són els elements del territori que van influenciar aquests genis, i la Targeta Genial, que dóna accés als centres d’interpretació i que permet aconseguir descomptes en els establiments adherits a la ruta, entre els quals hi ha restaurants, cellers, museus, empreses d’activitats, serveis de guiatge i allotjaments, entre altres.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.. Més informació