Anuncia't al Descobrir

L’Estació Nàutica de Vilanova regala 1.200 activitats aquàtiques

És una de les entitats presents a la Fira de Novembre, que té lloc aquest cap de setmana

L’Estació Nàutica de Vilanova i la Geltrú desembarca aquest cap de setmana a la Fira de Novembre amb una gran aposta: repartirà per la ciutat més de 1.200 tiquets d’activitats gratuïtes.

L’Estació Nàutica disposarà a la Fira de més de 2.600 m² d’espai, ubicats al passeig marítim, al costat del monument a Macià. En aquest espai hi presentaran la seva oferta restaurants, botigues i allotjaments. A l’exterior de la vela, els socis de l’Estació que organitzen activitats han preparat una espectacular posada en escena que inclourà circuits per practicar amb els Segways, les motos elèctriques, el golf, els karts i una exposició de vaixells de vela.

Al llarg dels tres dies de Fira (11, 12 i 13 de novembre) es podran efectuar activitats en aquests circuits i, a més, sortides d’embarcacions per veure la ciutat des del mar. A l’interior de la vela hi haurà butlletes per participar en el sorteig de fins a 20 regals diferents, des de sortides a cavall fins a allotjaments, passant per sopars, dinars de tast, massatges o cursos de busseig, entre d’altres.

A més, l’Estació Nàutica ha posat a disposició de l’organització de la Fira de Novembre fins a 1.200 tiquets per gaudir de totes aquestes activitats que la mateixa organització distribuirà per tota la ciutat. Malgrat tot, els que no tinguin tiquets podran gaudir igualment de les activitats a un preu simbòlic.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.. Més informació