Anuncia't al Descobrir

Així vam fer les fotografies del número dedicat al Garraf romàntic

T’expliquem en un vídeo com va ser la sessió de fotos del reportatge de Can Papiol i de la portada del DESCOBRIR 164

La sessió fotogràfica per fer la portada del DESCOBRIR 164 va tenir lloc a finals de novembre, al Museu Romàntic Can Papiol, a Vilanova i la Geltrú. Aquesta casa, construïda entre el 1790 i el 1801, era l’espai més emblemàtic i adient per a la imatge que obre aquest número de gener, ja que conserva, en ple segle XXI, l’essència del passat romàntic del Garraf, que és precisament el que volíem capturar amb tecnologia fotogràfica del futur. Per fer la imatge de la portada, el fotògraf Òscar Rodbag va comptar amb un equip de luxe: l’empresa distribuïdora d’equips fotogràfics Innovafoto, que ens va cedir una càmera Mamiya 645 DF de 80 milions de píxels, l’única que hi ha al nostre país. La resolució és tan elevada que amb la fotografia resultant podríem haver cobert l’edifici sense perdre nitidesa. Per a la sessió, Innovafoto també va cedir un equip d’il·luminació de la marca Prophoto idèntic al que utilitza la prestigiosa fotògrafa Annie Leibovitz.

Vídeo
Escriu el teu comentari
Per fer un comentari, has de ser usuari registrat de Descobrir.cat. Si encara no ho ets, fes-te'n ara. Recorda que el comentari apareixerà amb el teu nom d'usuari.
Descobrir.cat utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació