Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -45%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

‘Sota terra’ comença al delta de l’Ebre

El primer episodi de la segona temporada explora un naufragi

Diumenge, 'Sota terra' ens portarà sota el mar. I és que en el primer capítol de la segona temporada, els arqueòlegs del programa seguiran la pista d’un vaixell que es va enfonsar a la desembocadura de l’Ebre fa entre dos i tres segles. El presentador, Fermí Fernàndez, s'unirà a l’equip comandat per l'arqueòleg Eudald Carbonell per intentar desvetllar qüestions que envolten aquell naufragi: d’on venia i cap a on anava el vaixell? Què transportava i per què va naufragar?

Sense moure's del delta de l'Ebre, l’equip de ‘Sota terra’ també investigarà com i per què es va enderrocar la torre de Sant Joan, situada a la badia dels Alfacs, construïda el 1576 defensar la població dels atacs de la pirateria sarraïna i que es conserva prop del punt on es va produir el naufragi. Tots els 'misteris' els podreu resoldre diumenge a les 22.30 h per TV3.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació