Anuncia't al Descobrir

S’actualitzen els primers mapes de patrimoni

S’inclouen les novetats en els inventaris dels municipis que es van elaborar primer

Una desena de mapes de patrimoni cultural local elaborats fa una dècada s’estan revisant i actualitzant. L’Oficina de Patrimoni Cultural de l’Àrea de Coneixement i Noves Tecnologies de la Diputació de Barcelona està posant al dia els inventaris de Calders, Castellví de la Marca, Masquefa, Olèrdola, Palau-solità i Plegamans, Sallent, Sant Cugat Sesgarrigues, Sant Joan de Vilatorrada, Sant Quintí de Mediona i Sant Pere de Riudebitlles.

Com que el patrimoni cultural local és una realitat viva, en contínua evolució, s’ha cregut oportú revisar els inventaris d’aquells municipis elaborats durant els primers anys del programa per actualitzar-los i incloure-hi noves fitxes d’elements descoberts o identificats amb posterioritat al lliurament dels treballs.

Fa més d’11 anys que la Diputació de Barcelona realitza aquests inventaris de patrimoni dels municipis de la demarcació que ho sol·liciten. Actualment n’hi ha 107 que ja en tenen i 13 més estan en procés de realitzar-se. La consulta pública dels mapes de patrimoni es pot realitzar des dels webs dels municipis o des d’aquest enllaç del web de la Diputació, on es troba la informació de cada element georeferenciada sobre un mapa, fet que facilita les cerques sobre el conjunt del patrimoni municipal.

Escriu el teu comentari
Per fer un comentari, has de ser usuari registrat de Descobrir.cat. Si encara no ho ets, fes-te'n ara. Recorda que el comentari apareixerà amb el teu nom d'usuari.
Descobrir.cat utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació