Anuncia't al Descobrir

Can Mario de Palafrugell inaugura un nou espai expositiu

La Sala Empordà promocionarà artistes empordanesos

Amb l’objectiu de promocionar i divulgar els treballs dels creadors residents a l’Empordà, el Museu Can Mario de Palafrugell acaba d’inaugurar la Sala Empordà, una iniciativa que compta amb el suport de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament.

El treball fotogràfic de Lluís Maimí (Palafrugell, 1945) és l’encarregat d’inaugurar el nou espai expositiu. Amb el títol ‘Personatges de pel·lícula al Cafè Florian’, l’exposició recull l’opulència en decadència del Carnaval de Venècia.

Can Mario és el Museu d’Escultura Contemporània de la Fundació Vila Casas. Es va inaugurar el 2004 en una antiga fàbrica de suro de principis del segle XX que formava part del conjunt arquitectònic fabril de l’empresa surera Miquel & Vincke. A la plaça de Can Mario hi ha també la modernista Torre de l’Aigua i el Museu del Suro. Des del passat 4 de febrer, Can Mario mostra una nova estructuració del fons permanent de la col·lecció.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.. Més informació