Anuncia't al Descobrir

Can Mario de Palafrugell inaugura un nou espai expositiu

La Sala Empordà promocionarà artistes empordanesos

Amb l’objectiu de promocionar i divulgar els treballs dels creadors residents a l’Empordà, el Museu Can Mario de Palafrugell acaba d’inaugurar la Sala Empordà, una iniciativa que compta amb el suport de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament.

El treball fotogràfic de Lluís Maimí (Palafrugell, 1945) és l’encarregat d’inaugurar el nou espai expositiu. Amb el títol ‘Personatges de pel·lícula al Cafè Florian’, l’exposició recull l’opulència en decadència del Carnaval de Venècia.

Can Mario és el Museu d’Escultura Contemporània de la Fundació Vila Casas. Es va inaugurar el 2004 en una antiga fàbrica de suro de principis del segle XX que formava part del conjunt arquitectònic fabril de l’empresa surera Miquel & Vincke. A la plaça de Can Mario hi ha també la modernista Torre de l’Aigua i el Museu del Suro. Des del passat 4 de febrer, Can Mario mostra una nova estructuració del fons permanent de la col·lecció.

Escriu el teu comentari
Per fer un comentari, has de ser usuari registrat de Descobrir.cat. Si encara no ho ets, fes-te'n ara. Recorda que el comentari apareixerà amb el teu nom d'usuari.
Descobrir.cat utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació