Anuncia't al Descobrir

Camins fets amb pedres a Mallorca

Els camins de ferradura han brodat el GR-221, el gran recorregut que travessa la serra de Tramuntana

De l’orient a l’occident de Mallorca, 283 quilòmetres de camins de ferradura, artesans perquè estan fets amb pedra en sec, peça a peça, han brodat el GR-221. El gran recorregut travessa la serra de Tramuntana, ens apropa a quinze pobles i ens allunya fins a la calma dels mil d’altitud. L’itinerari principal té un total de 132 quilòmetres i s’estructura en vuit etapes, d’una duració que varia entre quatre i set hores i mitja. Al final de cadascuna, el senderista disposa d’un refugi de la xarxa del Consell de Mallorca on es pot pernoctar i/o dinar o sopar, si s’encarrega el menjar amb anticipació. A més dels d’inici i arribada (Andratx i Pollença), els camins de pedra en sec ens menen cap a Calvià, Estellencs, Banyalbufar, Esporles, Valldemossa, Deià, Sóller, Escorca, Fornalutx, Bunyola, Puigpunyent, Alaró i Mancor de la Vall.

La nostra proposta és que, si acabeu a Sóller, us atureu uns dies i passegeu per les seves places i carrerons antics, visiteu el mercat dels dissabtes i descobriu una de les millors gelateries artesanes de l’illa, Can Pau, a la plaça de la Constitució, on val la pena tastar tant els gelats com els granissats de fruita natural. Des d'allà es pot agafar el tramvia que, des de 1913, uneix el municipi mallorquí amb el seu port. Allà podeu fer nit a l'hotel Es Port, antiga mansió fortificada del segle XVIII.

Escriu el teu comentari
Per fer un comentari, has de ser usuari registrat de Descobrir.cat. Si encara no ho ets, fes-te'n ara. Recorda que el comentari apareixerà amb el teu nom d'usuari.
Portada Descobrir 206

Abril

(text editar) Primavera als Ports. 4 passejades fotogràfiques per paisatges deliciosos

  • (text editar) Balenes a la vista!(text editar) Sortim a descobrir cetacis a les nostres costes
  • (text editar) El camí dels Pelegrins(text editar) Un ritual corprenedor de les Useres al Penyagolosa
  • (text editar) La vall del Llobregós(text editar) Masos, turons i vistes al cor de Catalunya
Si el trobes, et regalem una entrada doble per a l’espectacle de dansa 'Animal de séquia', dins la programació del Grec Festival de Barcelona
Som dóna un nou impuls al món casteller a través de la nova plataforma de difusió de continguts sobre els castells
En la seva segoa edició, el guardó és per a la divulgadora científica africana Elisabeth Rasekoala
Amb l'arribada del solstici d'estiu, el Pirineu es transforma en foc, festa i tradició. Et proposem les 10 festes de falles pirinenques que no t’hauries de perdre aquest estiu.
Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.. Més informació