Anuncia't al Descobrir
FES-TE DEL DESCOBRIR I EMPORTA'T UN TUBULAR BUFF DE REGAL
Un any de revista + BUFF MULTI BLOK3 DE REGAL PER MENYS DE 4€ AL MES

Camins fets amb pedres a Mallorca

Els camins de ferradura han brodat el GR-221, el gran recorregut que travessa la serra de Tramuntana

De l’orient a l’occident de Mallorca, 283 quilòmetres de camins de ferradura, artesans perquè estan fets amb pedra en sec, peça a peça, han brodat el GR-221. El gran recorregut travessa la serra de Tramuntana, ens apropa a quinze pobles i ens allunya fins a la calma dels mil d’altitud. L’itinerari principal té un total de 132 quilòmetres i s’estructura en vuit etapes, d’una duració que varia entre quatre i set hores i mitja. Al final de cadascuna, el senderista disposa d’un refugi de la xarxa del Consell de Mallorca on es pot pernoctar i/o dinar o sopar, si s’encarrega el menjar amb anticipació. A més dels d’inici i arribada (Andratx i Pollença), els camins de pedra en sec ens menen cap a Calvià, Estellencs, Banyalbufar, Esporles, Valldemossa, Deià, Sóller, Escorca, Fornalutx, Bunyola, Puigpunyent, Alaró i Mancor de la Vall.

La nostra proposta és que, si acabeu a Sóller, us atureu uns dies i passegeu per les seves places i carrerons antics, visiteu el mercat dels dissabtes i descobriu una de les millors gelateries artesanes de l’illa, Can Pau, a la plaça de la Constitució, on val la pena tastar tant els gelats com els granissats de fruita natural. Des d'allà es pot agafar el tramvia que, des de 1913, uneix el municipi mallorquí amb el seu port. Allà podeu fer nit a l'hotel Es Port, antiga mansió fortificada del segle XVIII.

Portada Descobrir 206

Abril

(text editar) Primavera als Ports. 4 passejades fotogràfiques per paisatges deliciosos

  • (text editar) Balenes a la vista!(text editar) Sortim a descobrir cetacis a les nostres costes
  • (text editar) El camí dels Pelegrins(text editar) Un ritual corprenedor de les Useres al Penyagolosa
  • (text editar) La vall del Llobregós(text editar) Masos, turons i vistes al cor de Catalunya
VisitAnoia recull les millors experiències i propostes en aquesta comarca de la Catalunya central
Al mes de juny s’han programat diferents visites guiades per conèixer esglésies i monestirs que tenen un alt valor patrimonial
La instal·lació, pionera al país, ofereix experiències immersives gratuïtes per a tots els públics
El número de juny de la revista DESCOBRIR mostra els atractius de la Costa Vermella
Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació