Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -45%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

Casa Bacardí rep 34.000 visites en dos anys

Organitza una jornada de portes obertes el 28 de juliol per celebrar el segon aniversari

El museu Casa Bacardí de Sitges acaba de fer dos anys i ho fa amb un balanç de visites molt positiu. Des del juliol del 2010 el centre ha rebut més de 34.000 visites i es consolida així com un espai de gran atractiu turístic per a la vila del Garraf.

La Casa Bacardí va obrir les seves portes fa dos anys a l’emblemàtic edifici del Mercat Vell de Sitges amb l’objectiu de mostrar al públic la història de la companyia de rom i de la família Bacardí, així com la dels americans de Sitges, emprenedors que, igual que Facundo Bacardí Massó, van emigrar a Amèrica per fer fortuna.

Per commemorar el 2n aniversari, Casa Bacardí organitza una jornada de portes obertes el proper dissabte 28 de juliol. L'horari és de 12 a 14 h i de 17 a 21 h. La celebració del segon aniversari de Casa Bacardí de Sitges coincideix amb el 150è aniversari de la fundació de la companyia Bacardí, que es va fundar el 1862 quan Facundo Bacardí va comprar una petita destil·leria a Santiago de Cuba.

La Casa Bacardí s’ubica al Mercat Vell de Sitges i obre tot l’any de divendres a diumenge. Les visites són sempre guiades, d’uns 45 minuts, i es poden fer en català, castellà o anglès. El preu és de 7 €.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació