Anuncia't al Descobrir

Un fotògraf del DESCOBRIR publica un llibre sobre Formentera

Òscar Rodbag hi presenta una illa màgica, fora del temps, acollidora i salvatge alhora

Òscar Rodbag, col·laborador habitual del DESCOBRIR, acaba de publicar ‘1.250 grams de Formentera’, un llibre de fotografies nascut arran d’un encàrrec que la revista va fer al fotògraf amb l’objectiu d’oferir als lectors la publicació d’imatges inèdites d’aquesta illa de les Pitiüses. En aquest primer viatge, Rodbag es va enamorar de Formentera i, des de llavors, hi ha tornat en diverses ocasions —una altra de les quals per elaborar un nou reportatge per a la revista— fins a completar un treball fotogràfic excepcional format per més de 20.000 imatges.

Una selecció d’aquestes imatges veuen la llum en forma de llibre, editat pel segell Grotesca. L’autor hi presenta una Formentera màgica, fora del temps, acollidora i salvatge alhora. ‘1.250 grams de Formentera’ compta amb dos col·laboradors excepcionals: l’editora gràfica del DESCOBRIR Maria Rosa Vila, que l’ha assessorat en la tria fotogràfica, i el fotògraf Tino Soriano, autor del text de presentació del llibre.

Fotògraf amb una llarga trajectòria i prestigi professional, Òscar Rodbag ha publicat a gairebé totes les editorials, diaris i revistes del nostre país i també a l’estranger. És Premi Top Job Award de Photokina (Colònia, 2000) per un reportatge sobre Kosovo editat a ‘El Periódico de Catalunya’ (abril de 1999). Podeu veure algunes de les seves imatges sobre Formentera publicades a la nostra revista en aquesta fotogaleria.

1.250 grams de Formentera’ té un preu de 39 € (IVA inclòs) i pot comprar-se, amb un 5% de descompte, en aquest enllaç.

Escriu el teu comentari
Per fer un comentari, has de ser usuari registrat de Descobrir.cat. Si encara no ho ets, fes-te'n ara. Recorda que el comentari apareixerà amb el teu nom d'usuari.
Descobrir.cat utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació