Anuncia't al Descobrir

El Vallès Oriental i el Vallès Occidental s’integren dins la marca Costa Barcelona

L’objectiu és la promoció conjunta de l’oferta turística de les comarques que integren la marca

L’Agència Catalana de Turisme ha aprovat la integració de les comarques del Vallès Oriental i el Vallès Occidental dins la marca turística Costa Barcelona. Les dues comarques vallesanes van ser convidades per la resta de comarques que integren aquesta marca turística —Maresme, Baix Llobregat, Alt Penedès i Garraf— a formar part de l’agrupació territorial amb la finalitat de promocionar conjuntament la seva oferta turística.

Amb aquesta nova adhesió, Costa Barcelona amplia els seus atractius turístics amb parcs i espais naturals protegits, un patrimoni arquitectònic que va des de l’època visigòtica fins al Modernisme, esdeveniments lúdics i culturals com el Festival de Jazz de Terrassa, balnearis i centres termals, gastronomia i productes de la terra amb denominació d’origen, instal·lacions esportives d’alt nivell com el Circuit de Montmeló, i zones comercials com La Roca.

La marca turística Costa Barcelona va ser aprovada per l’Agència Catalana de Turisme l’octubre de l’any passat amb la intenció d’integrar les zones costaneres del nord i el sud de la província de Barcelona.

Escriu el teu comentari
Per fer un comentari, has de ser usuari registrat de Descobrir.cat. Si encara no ho ets, fes-te'n ara. Recorda que el comentari apareixerà amb el teu nom d'usuari.
Descobrir.cat utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació