Anuncia't al Descobrir
ESCAPADES DE SETMANA SANTA
Sis propostes per gaudir del territori aquestes vacances

Calella acollirà el primer Museu del Turisme del món

S’està redactant l’avantprojecte de l’equipament, que serà “un atractiu quadern de viatges i un aparador de grans travessies”

L’Ajuntament de Calella i l’empresa Publintur estan treballant per crear el primer Museu del Turisme del món, que neix per mostrar la història del turisme, l'empremta que ha deixat al llarg dels anys i la rica diversitat del patrimoni natural i cultural existent a tots els continents.

Els seus promotors afirmen que han “projectat com un gran aparador i un atractiu quadern de viatges, de descobriments i de grans travessies”. Aquesta proposta museogràfica també vol repassar els diferents usos turístics i productes que han donat forma als diferents tipus de turisme i la importància que ha jugat per al desenvolupament històric del transport de viatgers al llarg del temps, sense deixar de pensar en l’interès cultural i la rendibilitat social.

A l’espai també mostraran una biografia col·lectiva de les persones que han fet possible que Catalunya, Barcelona i Calella siguin referències turístiques arreu —el municipi de Calella complirà el 2013 seixanta anys com a destinació de turisme.

La iniciativa vol comptar amb la col·laboració pública i privada per garantir-ne la viabilitat i ja ha rebut el suport de la Diputació de Barcelona i la Direcció General de Turisme. De fet, la Diputació de Barcelona aporta 15.000 euros per a la redacció de l’avantprojecte de l’equipament.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació