Anuncia't al Descobrir
ESCAPADES DE SETMANA SANTA
Sis propostes per gaudir del territori aquestes vacances

El DESCOBRIR dedicat a la Terra Alta es presenta a Gandesa

Una cinquantena de persones assisteixen a l’acte, celebrat al Consell Comarcal

Mig centenar de persones van assistir a la presentació del número 173 del DESCOBRIR, dedicat a la Terra Alta, que es va fer dijous passat a Gandesa, a la seu del Consell Comarcal. La presentació va anar a càrrec de Carles Luz, president del Consell Comarcal de la Terra Alta; Xavier Pallarès, delegat de la Generalitat a les Terres de l’Ebre i alcalde d’Arnes, i Joan Morales, director de la revista.

Tots tres van destacar els valors patrimonials, paisatgístics i turístics de la comarca, uns valors que han quedat recollits en els quatre articles del dossier, dedicats a la rebosteria tradicional, la cultura vitivinícola, la via verda i la història dels brigadistes a la batalla de l’Ebre. “La proposta que fem als lectors és que trepitgin la comarca, que gaudeixin dels seus atractius, que comparteixin els valors de la seva vida tradicional, que es deixin seduir per la bona taula i que parlin amb la gent, tal com nosaltres els hem deixat fer”, va afirmar Joan Morales, que també va destacar que “la Terra Alta té una gran potencialitat turística” i que “és un territori Descobrir, una regió del país el descobriment de la qual representa una sorpresa”.

Per altra banda, Carles Luz va destacar en el seu parlament la qualitat dels articles i va agrair també la sensibilitat de la revista cap a la Terra Alta. Xavier Pallarès, que va cloure l’acte, es va mostrar convençut que el turisme és l’activitat més important per al futur de la comarca.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació