Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -45%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX DE TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

Una casa rural del Priorat organitza trobades amb escriptors

La idea és que un grup reduït d’hostes passin el cap de setmana amb un autor reconegut

La casa rural Perxe —seu del Centre Quim Soler, la literatura i el vi— posa en marxa una iniciativa molt personal: Priorat Versió Original. Es tracta de passar un cap de setmana a la casa amb un convidat especial, normalment escriptors. Maria Barbal, escriptora i col·laboradora del DESCOBRIR, va inaugurar la temporada el cap de setmana del 5 al 7 d’octubre. El programa va incloure tertúlies i xerrades per comentar l’obra i moltes altres coses amb l’autora de ‘Pedra de tartera’, així com una visita guiada a un celler.

L’estada es fa al Perxe, al Molar, a l’extrem sud-oest del Priorat. El preu del cap de setmana és de 300 € per habitació doble (és a dir, és el preu per a dues persones) i inclou dues nits d’allotjament en règim de pensió completa, la visita al celler, un llibre i una ampolla de vi de la DOQ Priorat o de la DO Montsant.

Ramon Solsona i Sílvia Alcàntara són els següents escriptors convidats, els mesos de desembre i gener, respectivament. I per al llarg del 2013 s’estan tancant dates amb la poetessa Dolors Miquel, el director de l’Observatori del Paisatge, Joan Nogué, el baríton Josep Cabré i l’escriptor Manuel Baixauli.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació