Anuncia't al Descobrir

La casa Batlló projecta un audiovisual sobre la façana

Els propietaris celebren així que fa deu anys que es va obrir al públic

La casa Batlló de Barcelona està de celebració. El dissabte 20 i el diumenge 21 celebra que fa deu anys que va obrir al públic amb un audiovisual projectat sobre la façana —se’n diu ‘mapping’.

L’audiovisual, titulat ‘El despertar de la Casa Batlló’, es projectarà els dos dies a les 21, les 21.30 i les 22 h i transformarà la façana de l’edifici de Gaudí en un festival de colors i d’imatges misterioses: farà un repàs de totes les llegendes populars que s’han creat al voltant de la casa —se l’ha anomenat històricament la casa dels ossos, la de les màscares, la dels badalls i la del drac pels elements decoratius que hi ha. L’aigua, el drac de Sant Jordi, les màscares i els boscos encantats cobraran vida a la façana de la casa Batlló.

Amb aquest ‘mapping’, els propietaris de l’edifici celebren el desè aniversari de les visites obertes al públic. Des d’aleshores, 700.000 persones visiten cada any aquest monument.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.. Més informació