Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX DE TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

La casa Batlló projecta un audiovisual sobre la façana

Els propietaris celebren així que fa deu anys que es va obrir al públic

La casa Batlló de Barcelona està de celebració. El dissabte 20 i el diumenge 21 celebra que fa deu anys que va obrir al públic amb un audiovisual projectat sobre la façana —se’n diu ‘mapping’.

L’audiovisual, titulat ‘El despertar de la Casa Batlló’, es projectarà els dos dies a les 21, les 21.30 i les 22 h i transformarà la façana de l’edifici de Gaudí en un festival de colors i d’imatges misterioses: farà un repàs de totes les llegendes populars que s’han creat al voltant de la casa —se l’ha anomenat històricament la casa dels ossos, la de les màscares, la dels badalls i la del drac pels elements decoratius que hi ha. L’aigua, el drac de Sant Jordi, les màscares i els boscos encantats cobraran vida a la façana de la casa Batlló.

Amb aquest ‘mapping’, els propietaris de l’edifici celebren el desè aniversari de les visites obertes al públic. Des d’aleshores, 700.000 persones visiten cada any aquest monument.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació