Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

Sant Cugat celebra la jornada Patrimoni Viu el 24 de novembre

Les activitats, centrades en el Modernisme, es van ajornar al seu dia per la pluja

Les activitats del Patrimoni Viu organitzades pel Museu de Sant Cugat i que van ser anul·lades al seu dia per la pluja han estat reprogramades per al dia 24 de novembre a la tarda i al vespre. Són tres activitats que es faran a la plaça d’en Coll i que aquest any estan dedicades al Modernisme.

A les 17 h hi haurà ball de l’envelat i taller de danses tradicionals catalanes amb l’Escola de dansa del Grup Mediterrània. Després s’oferirà vermut amb l’acompanyament de les dones del Museu Tèxtil de Terrassa vestides d’època. I a les 19 h hi haurà un concert a càrrec de la Societat Coral La Lira.

L’edició d’aquest any de les jornades culturals Patrimoni Viu es va dedicar al Modernisme i als primers estiuejants barcelonins que es van instal·lar a Sant Cugat. D’aquesta manera, el Museu i les entitats culturals de la ciutat van apostar per donar a conèixer un capítol de la història del municipi que ha deixat moltes empremtes, especialment arquitectòniques.

Les jornades culturals Patrimoni Viu són un projecte que vol aglutinar la iniciativa de les entitats culturals de Sant Cugat i el Museu amb una mateixa voluntat: vetllar pel patrimoni cultural del municipi des d’una òptica pluridisciplinària i potenciar la participació ciutadana. Així doncs, les jornades culturals Patrimoni Viu són un tast que permet tenir una visió global i acurada d’allò que va representar Sant Cugat en el passat i d’allò que és avui dia.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació