Anuncia't al Descobrir

Obre a Riudecanyes el Centre d’Interpretació dels Fruits del Paisatge

Permet conèixer els diferents paisatges d’interior de la Costa Daurada i els productes que s’hi elaboren

Riudecanyes ha inaugurat el Centre d’Interpretació dels Fruits del Paisatge, on audiovisuals, plafons i jocs interactius permeten conèixer, de forma amena i divertida, els diferents paisatges d’interior de la Costa Daurada i els productes que s’hi produeixen: avellana DO Reus, oli DO Siurana, patates de Prades, garrofes, hortalisses…

Amb tots aquests elements, el visitant sabrà com els habitants del Baix Camp interior s’han adaptat al territori al llarg dels segles i com l’han treballat i utilitzat per sobreviure i per conrear uns productes que avui són reconeguts arreu.

El Centre, que està ubicat en l’antiga seu de la cooperativa agrícola, també coneguda com el ‘Sindicat’, conserva la premsa d’oli i té també una agrobotiga. De dilluns a dissabte es pot visitar matí i tarda, i diumenge, al matí.

L’espai ha estat impulsat pel Consell Comarcal del Baix Camp mitjançant el Pla de Foment Turístic i respon a l’esforç que s’està fent per impulsar el turisme als municipis d’interior de la comarca, aplegats sota la marca Muntanyes de la Costa Daurada.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.. Més informació