Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -45%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX DE TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

Cànoves estrena passeig fluvial

El camí, inclòs en la xarxa d’itineraris del Montseny, arriba fins a l’embassament de Vallforners

El passeig fluvial per Cànoves, al terme de Cànoves i Samalús, s’acaba d’inaugurar, així com l’aparcament de Can Domènech, situats en l’àmbit del Parc Natural del Montseny. El nou sender a peu transcorre des del nou aparcament fins a l’embassament de Vallforners i ha estat batejat amb el nom de ‘Passeig Fluvial d’Antoni Crous’.

Aquest camí està inclòs en la xarxa d’itineraris del Parc Natural del Montseny i s’ha finançat a través del conveni amb el Ministeri d’Agricultura i Medi Ambient per a la Reserva de la Biosfera del Montseny. El cost de la inversió ha estat de prop de 58.000 euros.

El nou aparcament té capacitat per a 200 vehicles i d’aquesta manera es pot regular l’accés a l’embassament de Vallforners. La novetat és que el pàrquing és de pagament. L’Ajuntament de Cànoves i Samalús, que és qui gestiona l’aparcament, ha fixat un preu de 3 € els dissabtes, diumenges i festius per cobrir les despeses que els comportarà el lloguer de les antigues feixes de conreu on s’ha habilitat el pàrquing, a tocar de la masia de Can Domènech.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació