Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -45%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX DE TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

Neix Priorat Enoturisme per promoure l’oferta turística de la comarca

El portal on es vehicularan totes les propostes estarà a punt al setembre

Una cinquantena d’empreses del Priorat (entre les quals hi ha allotjaments rurals, cellers, restaurants, molins d’oli, empreses de guiatge i agències de viatges) han constituït l’Associació Priorat Enoturisme per unir esforços en la millora i la promoció de l’oferta turística de la comarca. La iniciativa busca aglutinar tota l’oferta turística de la comarca sota la marca Priorat Enoturisme, aprofitant la tendència creixent d’aquest tipus de turisme i el potencial del Priorat en aquest terreny.

Aquesta iniciativa (100% privada) arriba justament quan es compleixen 25 anys de l’obertura de la primera casa rural que hi va haver a la comarca i que, de fet, va ser també la primera de la demarcació de Tarragona.

A partir d’ara, es crearan experiències enoturístiques innovadores que ofereixin una nova manera de conèixer el Priorat, els vins, la gastronomia i el seu paisatge. També es crearà un portal web on sigui possible contractar i fer reserves en allotjaments, restaurants, activitats, visites a cellers, paquets de cap de setmana, tastos de vins i olis i tot l’ampli ventall de l’oferta dissenyada. S’està treballant per tenir les primeres ofertes i el web en marxa a la tardor.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació