Anuncia't al Descobrir

Neix Priorat Enoturisme per promoure l’oferta turística de la comarca

El portal on es vehicularan totes les propostes estarà a punt al setembre

Una cinquantena d’empreses del Priorat (entre les quals hi ha allotjaments rurals, cellers, restaurants, molins d’oli, empreses de guiatge i agències de viatges) han constituït l’Associació Priorat Enoturisme per unir esforços en la millora i la promoció de l’oferta turística de la comarca. La iniciativa busca aglutinar tota l’oferta turística de la comarca sota la marca Priorat Enoturisme, aprofitant la tendència creixent d’aquest tipus de turisme i el potencial del Priorat en aquest terreny.

Aquesta iniciativa (100% privada) arriba justament quan es compleixen 25 anys de l’obertura de la primera casa rural que hi va haver a la comarca i que, de fet, va ser també la primera de la demarcació de Tarragona.

A partir d’ara, es crearan experiències enoturístiques innovadores que ofereixin una nova manera de conèixer el Priorat, els vins, la gastronomia i el seu paisatge. També es crearà un portal web on sigui possible contractar i fer reserves en allotjaments, restaurants, activitats, visites a cellers, paquets de cap de setmana, tastos de vins i olis i tot l’ampli ventall de l’oferta dissenyada. S’està treballant per tenir les primeres ofertes i el web en marxa a la tardor.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.. Més informació