Anuncia't al Descobrir

La ruta cicloturística Pirinexus ja està en marxa

Uneix les comarques de Girona amb la Catalunya del Nord

La via cicloturística Pirinexus ja està en marxa. És la ruta circular per a ciclistes i senderistes més gran d’Europa i uneix les comarques de Girona amb les de la Catalunya del Nord. En total, són 353 km de recorregut: passa per 53 poblacions i vuit comarques diferents.

Pirinexus combina diferents traçats de vies verdes nord-catalanes i gironines, rutes cicloturístiques sobre camins rurals i alguns trams de carretera poc transitats. Una senyalització específica comuna facilita el trànsit dels usuaris, que en alguns trams coincideixen amb la ruta europea Eurovelo número 8, que uneix la costa Mediterrània des de Grècia fins a Cadis.

Des d’Argelers es pot pedalar fins al Voló, on hi ha dues possibilitats: anar fins a la Jonquera i recórrer la costa empordanesa fins a Sant Feliu de Guíxols o continuar per la muntanya fins a Sant Joan de les Abadesses i Ripoll i travessar la Garrotxa fins a Sant Feliu de Guíxols. Des d’aquesta ruta principal en surten més de complementàries que aporten més elements naturals i patrimonials al recorregut.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.. Més informació