Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

La ruta cicloturística Pirinexus ja està en marxa

Uneix les comarques de Girona amb la Catalunya del Nord

La via cicloturística Pirinexus ja està en marxa. És la ruta circular per a ciclistes i senderistes més gran d’Europa i uneix les comarques de Girona amb les de la Catalunya del Nord. En total, són 353 km de recorregut: passa per 53 poblacions i vuit comarques diferents.

Pirinexus combina diferents traçats de vies verdes nord-catalanes i gironines, rutes cicloturístiques sobre camins rurals i alguns trams de carretera poc transitats. Una senyalització específica comuna facilita el trànsit dels usuaris, que en alguns trams coincideixen amb la ruta europea Eurovelo número 8, que uneix la costa Mediterrània des de Grècia fins a Cadis.

Des d’Argelers es pot pedalar fins al Voló, on hi ha dues possibilitats: anar fins a la Jonquera i recórrer la costa empordanesa fins a Sant Feliu de Guíxols o continuar per la muntanya fins a Sant Joan de les Abadesses i Ripoll i travessar la Garrotxa fins a Sant Feliu de Guíxols. Des d’aquesta ruta principal en surten més de complementàries que aporten més elements naturals i patrimonials al recorregut.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació