Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -45%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!
Portada Guia de Vacances 2013
Número 183 - Juny 2013

Guia de vacances 2013. Les millors propostes per gaudir d'un estiu inoblidable

En aquest número

Ideal per als menuts

Visites, activitats i tallers per endur-se tota la família. Els infants xalaran

El parc lúdic de Port-Ainé, la festivitat de la Mare de Déu del Carme a Castelldefels, el Parc dels Animals dels Angles, el Bioparc de València, els parcs aqüàtics de Marineland i Illa Fantasia al Maresme i molt més.

Passeig i paisatge

Destinacions per atansar-nos a la riquesa patrimonial i natural del país

El Museu de la Vida Rural a l'Espluga de Francolí, la font de les Dous a Torrelles de Foix, el Parc Natural de la Península de Llevant de Mallorca, l'espai MónNatura Delta de l'Ebre o una selecció de miradors, entre moltres altres idees.

Rutes per moure's

Camins per caminar o córrer enmig d'espais naturals a l'abast de tothom

El Centre d'Interpretació del Castell de Gelida, l'itinerari El Cinquè Llac -que transcorre per les comarques del Pallars Sobirà, el Pallars Jussà i l'Alta Ribagorça-, el Parc de Comapedrosa, 12 excursions diferents a la vall de Llors o la ruta de pelegrins a la Cerdanya.

Olor de mar

Navegació i activitats esportives i lúdiques a la platja i aigües endins

El Museu Marítim i el Centre Municipal de Vela de Barcelona, les cales de Menorca, el port pesquer de Roses, nedar entre tonyines a l'Ametlla de Mar o una vistia al Museu de la Pesca de Palamós, entre d'altres propostes.

Sobre dues rodes

Itineraris per resseguir amb bicicleta endinsats als espais naturals

El Bicicleta Club de Catalunya, una sortida audioguiada amb l'ajuda del GPS amb Senglar Routes, el Centre BTT del Pallars Jussà o el Costa Service Formentera.

Gastronomia: els gustos del territori

Productors, productes i establiments on trobar el tast singular de cada lloc

El mercat del préssec d'Ordal, la Festa del Pa i tallers a la casa de turisme rural el Folló, una ruta per visitar cellers de Calonge i fer una agradable passejada per les vinyes, la nit de les paelles de Sollana o un recorregut pels orígens, la cultura, la història i l'elaboració de la xocolata a l'Espai Xocolata Simón Coll.

Cultura que ens inspira

Visites amb lliçons d'història, música i altres expressions artístiques

Una visita a les torres i pas de ronda de Montblanc, el 22è Cicle de Concerts d'Estiu de Solsona, la Fira del Cinema al Casino Menestral Figuerenc, o el Cap de Setmana Ibèric de la Ruta dels Ibers.

Aventurers en forma

Propostes per desafiar la natura i posar-nos a prova per terra, mar i aire

Sobrevolar dins de la cistella d'un globus aerostàtic la ciutat de Girona i el massís de les Gavarres, practicar tota mena d'activitats aeronàutiques al Centre de paracaigudisme esportiu Skytime a Castelló de la Plana, iniciar-se en l'esport de tir amb arc de la mà d'instructors titulats a l'Estació Nàutica de Sant Carles de la Ràpita o fer barranquisme a Andorra.

Avui és la gran festa

Celebracions que recorden fets històrics i escenaris que apleguen gent

La revetlla de Sant Joan al Pallars Sobirà i a l'Alta Ribagorça, la festa del missioner de Petra, la teatralització de l'onze de setembre a Gironella, la Fira d'Arts Escèniques de Tàrrega, l'Aquelarre de Cervera o la Festa del Renaixement de Tortosa.

Espais per al benestar

Idees per retrobar-se amb un mateix, lluny de la vida que ens atropella

Dies de repòs i desconnexió al Monestir de les Avellanes, compaginar una cuina creativa de gran qualitat amb els tractaments al circuit termal dels Banhs de Tredòs, el circuit d'aigües de l'Spa-Thalasso de Na Xamena a Eivissa, gaudir de tractaments mèdics i holístics a l'Spai Spa Sant Carles de la Ràpita o treballar per el propi benestar en el petit poble de Sant Marçal.

Guia pràctica

Informació orientativa per saber com arribar a cada racó del país

També hi trobareu recomanacions d'on menjar i on allotjar-vos, així com encara més propostes de visites i activitats que podeu realitzar, comarca a comarca.

  • Subscriu-t'hi ara
    ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!
  • Llegeix-nos a iQUIOSC
    iQUIOSC.cat és un quiosc digital a través del qual ens pots llegir en iPad, iPhone o a l'ordinador (Mac o PC).
Cercador de revistes

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació