Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX DE TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

Neix el web Romànic Obert

Presenta el patrimoni medieval català d’una manera fresca i rigorosa

S’acaba de posar en marxa el portal Romànic Obert, que mostra el patrimoni medieval català d’una manera fresca i engrescadora, però sense perdre rigorositat. S’hi pot trobar una col•lecció en línia de gairebé 700 monuments. Però no ha estat concebut com una enciclopèdia del romànic, sinó com un web per descobrir d’una manera amena aquest estil artístic.

També s’hi poden trobar continguts sobre personatges, fets històrics o elements transversals clau per entendre els segles XI i XII. Però el portal també convida a viure el romànic a través de rutes per tot Catalunya.

Aquest web ha nascut de la mà del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i de la Fundació ‘la Caixa’, arran del projecte de restauració Romànic Obert.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació