Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -45%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX DE TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

Es lliuren els guardons dels I Premis de Turisme Responsable

Casa Leonardo, l’alberg InOut i l’associació Open House, entre els guardonats

El divendres passat a la nit es van lliurar a la torre Agbar de Barcelona els guardons dels I Premis de Turisme Responsable de Catalunya, un reconeixement creat en el marc del congrés Turisme Responsable en Destinacions per distingir aquelles iniciatives turístiques que beneficien la comunitat local i el medi ambient. La revista DESCOBRIR ha col·laborat en l'organització d'aquests premis.

En la categoria de millor allotjament petit, va guanyar Casa Leonardo, un hotel rural ubicat a Senterada, a les portes de la vall Fosca, al Pallars Jussà. El premi a l’allotjament gran va ser per a l’Avenc de Tavertet, un projecte familiar que ha recuperat una masia gòtica i que treballa en equip amb la població local.

La iniciativa que va guanyar en la categoria de millor contribució a l’economia local va ser El Cinquè Llac, una travessa circular per a senderistes que transcorre pel Pallars i l’Alta Ribagorça. El premi al millor proveïdor de turisme accessible i inclusiu va ser per a InOut Hostel, un alberg situat a Collserola amb una plantilla formada en un 90% per persones amb alguna discapacitat.

Més reconeixements
Els altres guardonats de la nit van ser: Tarannà Club de Viatges (millor proveïdor d’excursions responsables), Associació Open House Barcelona (millor gestió del patrimoni cultural a través del turisme), MónNatura Delta de l’Ebre, de la Fundació Catalunya-la Pedrera (millor gestió del patrimoni natural a través del turisme) i Creative Tourism Network (millor iniciativa en el turisme responsable).

El congrés Turisme Responsable en Destinacions, que és itinerant, s’ha celebrat a Barcelona entre l’1 i el 4 d’octubre. Dins d’aquest esdeveniment s’ha impulsat la creació dels Premis de Turisme Responsable de Catalunya, que es convocaran cada any a partir d’ara.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació